Люлин Балатон 3

Люлин Балатон 3

Люлин Балатон 3

Последният проект на строително-инвестиционно дружество “МАВ Груп” представлява жилищна сграда със 17 броя апартамента, намираща се в 9 м.р. Люлин.

Локацията представлява прекрасно съчетание между тиха и спокойна атмосфера и бърза връзка с централната част на столицата. Булевард Сливница, се намира на много близко пешеходно разстояние, а на 10 мин се намира и метро. В непосредствена близост се намира и един от най-хубавите паркове на София – Западен парк, който е прекрасно място за разходка, почивка и бягство от забързаното ежедневие.
Сградата предлага 17 бр апартаманта, 8 бр гаражи на партерно ниво и 1 бр паркомясто в двора. Фасада е съчетание на модерна архитектура и стил, като основен фокус са просторните апартартаменти, направени фукнционално и уютно. Жилищата се издават на замазка и шпакловка, а общите части са напълно готови – с настилка от луксозен гранит.

Фасада – полимерна мазилка върху топлоизолационен слой от EPS 100мм
Дограма – Rehau висок клас, троен стъклопакет, 4 сезона
Зидария – керамични блокове Wienerberger Porotherm с дебелина 25см и 12см
Покрив – батумни керемиди, топлоизолирани с 14см XPS и хидроизолирани с един пласт битумна хидроизолационна мембрана

Люлин 9

Люлин 9

Люлин 9

През март 2017 г. стартирахме строителството на уютна и елегантна жилищна сграда в североизточната частна район Люлин – 9 м.р.

Сградата е разположена на тихо и спокойно, но същевременно комуникативно място. Предимство е бързият достъп до бул. „Сливница” и кръстовището „Орион” (където се събират четири големи пътни артерии), а оттам и до централната част на града. В непосредствена близост до квартала е разположен Западен парк идеален за спорт, разходки, пикник и отдих.
Ние, от строително-инвестиционно дружество МАВ Груп, винаги се стремим да предложим на клиентите точно това, от което имат нужда, съчетавайки редица фактори, като местоположение, качествени материали и професионалисти във всеки етап от изграждането на дадена сграда.

Именно на тези опори залагаме и при строежа си на сградата ни в 9 микро-район на Люлин. Бързият достъп до всяка точка на столицата, както и елегантните, просторни и многостайни жилища, са идеални за многочленни семейства. Сградата разполага с 10 апартамента, разпределени функционално и отговарящи на нуждите на всяко едно домакинство, както и с 8 броя паркоместа на партерно ниво и 3 броя паркоместа в двора.

Младост 2

Младост 2

Младост 2

През 2016 г. стартирахме строителството на уютна жилищна сграда със статут на „Апартаментен хотел”, в един от най – желаните и бързоразвиващи се квартали за живеене в София – кв. Младост II.

Младост е сред кварталите в София, кой все по-бързо и успешно се превръща в бизнес зона на столицата, със ситуирани множество бизнес паркове и центрове в близост. Това предполага и засиленото търсене и интерес на млади семейства в района.
Във визията на сградата сме заложили на модерното, практичното и изчистеното излъчване. Като фирма с многогодишен опит сме работили само с най-качествени материали, като основни цели са ни енергийната ефективност и комфорта на бъдещите живущи там. За целта сме използвали дограма от най-висок клас Саламандър и е добавена 10 см външна топлоизолация. Апартаментите са практични и устроени, специално за нуждите на самостоятелно обитаване или млади семейства, като разполагат с различно изложение и разположение, спрямо индивидуалния вкус на всеки.

Банишора

Банишора

Банишора

Стилна жилищно – административна сграда в едно от най-перспективните места за живеене в гр. София – Банишора.

Стилна жилищно – административна сграда, с обособена административна част (бизнес сграда „Илинден”) и самостоятелен вход за жилищната част, в едно от най-перспективните места за живеене в гр. София – кв. Света Троица, р-н Илинден, който е ситуиран северозападно, в широкия център на столицата.
Сградата е седем етажна, разположена в ъглов парцел със застроена площ 817,63 кв.м., близо до метростанция Константин Величков. Районът е тих, спокоен и с висок процент озеленяване, същевременно с пряк достъп до главни пътни артерии.

Разпределенията на апартаментите са функционални с южни, източни и западни изложения. Жилищата са изпълнени с модерни и качествени строителни материали, напълно завършени и оборудвани от водещи български и европейски фирми. Влязла в експлоатация април 2009.

Овча Купел

Овча Купел

Овча Купел

Строително-инвестиционно дружество МАВ Груп представя на вниманието Ви луксозен жилищен комплекс, състоящ се от две сгради, в квартал “Овча Купел”.

Локацията на комплекса е изключително примамлива – в близост до новостроящото се метро и Нов Български Университет. В района има дестки градини, площадки, магазини, а Вишота е съвсем близо за хубава разходка през уикенда.
Съчетанието между елегантна визия и практичност, е това, което прави апартаментите ни подходящи, както за големи семейства, така и за самостоятелни жилища.

Използваните материали са от най-висок клас: топлоизолационна система Baumit 10 см, полимерна мазилка и черен гранит в зоната на партера. В общите части е съчетание между луксозен гранит и ковано желязо.Всички помещения са завършени във вид: под – циментова замазка, стени и тавани – шпакловка, в мокрите помещения – стени и тавани – мазилка.

Фасада – полимерна мазилка върху топлоизолационен слой от EPS 100мм + черен гранит
Дограма – Rehau висок клас, троен стъклопакет
Зидария – керамични блокове Wienerberger Porotherm с дебелина 25см и 12см
Покрив – батумни керемиди, топлоизолирани с 14см XPS и хидроизолирани с един пласт битумна хидроизолационна мембрана
Неизползваеми плоски покриви – мразоустойчив гранитогрес
Покрив – вътрешно отводняване;
Балкони – барбакани, воронки и/или сифони във водосточните тръби от покрива

Имоти в продажба

Няма намерени резултати

Страницата, която търсите, не може да бъде намерена. Опитайте прецизиране на търсенето или използвайте навигацията по-горе, за да намерите публикацията.