Овча Купел

Строително-инвестиционно дружество МАВ Груп представя на вниманието Ви луксозен жилищен комплекс, състоящ се от две сгради, в квартал “Овча Купел”.

Локацията на комплекса е изключително примамлива – в близост до новостроящото се метро и Нов Български Университет. В района има дестки градини, площадки, магазини, а Вишота е съвсем близо за хубава разходка през уикенда.
Съчетанието между елегантна визия и практичност, е това, което прави апартаментите ни подходящи, както за големи семейства, така и за самостоятелни жилища.

Използваните материали са от най-висок клас: топлоизолационна система Baumit 10 см, полимерна мазилка и черен гранит в зоната на партера. В общите части е съчетание между луксозен гранит и ковано желязо.Всички помещения са завършени във вид: под – циментова замазка, стени и тавани – шпакловка, в мокрите помещения – стени и тавани – мазилка.

Фасада – полимерна мазилка върху топлоизолационен слой от EPS 100мм + черен гранит
Дограма – Rehau висок клас, троен стъклопакет
Зидария – керамични блокове Wienerberger Porotherm с дебелина 25см и 12см
Покрив – батумни керемиди, топлоизолирани с 14см XPS и хидроизолирани с един пласт битумна хидроизолационна мембрана
Неизползваеми плоски покриви – мразоустойчив гранитогрес
Покрив – вътрешно отводняване;
Балкони – барбакани, воронки и/или сифони във водосточните тръби от покрива

Имоти в продажба

Няма намерени резултати

Страницата, която търсите, не може да бъде намерена. Опитайте прецизиране на търсенето или използвайте навигацията по-горе, за да намерите публикацията.