Люлин 9

През март 2017 г. стартирахме строителството на уютна и елегантна жилищна сграда в североизточната частна район Люлин – 9 м.р.

Сградата е разположена на тихо и спокойно, но същевременно комуникативно място. Предимство е бързият достъп до бул. „Сливница” и кръстовището „Орион” (където се събират четири големи пътни артерии), а оттам и до централната част на града. В непосредствена близост до квартала е разположен Западен парк идеален за спорт, разходки, пикник и отдих.
Ние, от строително-инвестиционно дружество МАВ Груп, винаги се стремим да предложим на клиентите точно това, от което имат нужда, съчетавайки редица фактори, като местоположение, качествени материали и професионалисти във всеки етап от изграждането на дадена сграда.

Именно на тези опори залагаме и при строежа си на сградата ни в 9 микро-район на Люлин. Бързият достъп до всяка точка на столицата, както и елегантните, просторни и многостайни жилища, са идеални за многочленни семейства. Сградата разполага с 10 апартамента, разпределени функционално и отговарящи на нуждите на всяко едно домакинство, както и с 8 броя паркоместа на партерно ниво и 3 броя паркоместа в двора.