За нас

Закупуването на собствено жилище често може да бъде дълъг, труден, а понякога и объркващ процес. То се основава не само на решения, но и на доверие, че избираш най-доброто и най – качественото. Ние от МАВ Груп се стремим да дадем на нашите клиенти сигурността, че взимат най-доброто решение за бъдещия си дом, като изпипваме всеки детайл – от избора на локация за следващата ни сграда, през процесa на строеж, до подписване на документите. Честност, доверие и професионализъм са сред основните ни качества, което увеличава и лоялните ни клиенти с всяка изминала година. Защото ние ви даваме възможност да превърнете мечтаното от вас жилище в уютен дом за поколения напред.

Кои сме ние?

Строително-инвестиционно дружество МАВ Груп стартира дейността си още през 1999г. За повече от 20 години опит, фирмата се занимава с проучване, комплексно проектиране и строителство на жилищни и административни сгради. Компанията се утвърждава бързо като надежден партньор, като успешно комбинира проекти със собствено проектиране, строителство и консултантска дейност. Във всяка една стъпка от процеса си партнираме с най-добрите специалисти, като отделяме специално внимание на всеки детайл, изпипвайки го до съвършенство. Зад гърба си имаме продадени множество апартаменти и офиси, като винаги получаваме най-висока оценка от клиентите ни за професионализма и доверието, което имат към нас. Защото ние строим Вашето бъдеще, а за нас то е най-важно.

Нашите обекти

Основен фокус в нашите обекти е локацията, която избираме за дадена сграда, като винаги се стремим да избираме райони с бързо-развиващата се инфраструктура и лесен достъп до централната част на града. Сградите ни са малки и уютни, изградени с най-добрите материали на пазара, сред които най-висок клас зидария с керамични блокове на Wienerberger Porotherm, висок клас дограма и външна топлоизолация. Залагаме на изчистена и луксозна визия, съчетавайки по елегантен начин ковано желязо, неръждаема стомана и богато озеленяване, като за по-голяма сигурност и комфорт поставяме домофонна чип система, придружаващи стаи за съхранение на колела и колички на партерен етаж. Апартаментите ни са съчетание между практичност и уют, давайки ви голям избор, спрямо нуждите и пространството, от което се нуждаете. Защото строим за вас по – качествената сграда!