Строително – инвестиционно дружество МАВ ГРУП

Обект Младост 2

Заглавна снимка на Обект Младост 2

Обект Младост 2

През 2016 г. стартирахме строителството на уютна жилищна сграда със статут на „Апартаментен хотел”, в един от най – желаните и бързоразвиващи се квартали за живеене в София – кв. Младост II.

Районът е изключително спокоен и богато озеленен, скрит от динамиката на града, и същевременно много близо разположен до главни пътни артерии, като булевардите „Александър Малинов” и „Андрей Сахаров”. Кварталът е с отлично изградена инфраструктура, с бързи връзки с града, а близостта на планината предоставя красиви гледки и спокоен микроклимат. В удобна близост се намират хипермаркети, магазини, търговски обекти и бизнес центрове, училища и детски градини.

Сградата разполага с малко на брой апартаменти, подходящи за всеки вкус – с различни размери, характеристики и изложения. Проектът отговаря на европейските стандарти за енергоспестяващи сгради. Сградата е снабдена с 10 см външна топлоизолация и дограма от най – висок клас "Саламандър". Общите части съчетават лукс и безупречен вид – луксозна подова настилка, миеща се пръскана мазилка, домофонна чип система за контролиран достъп.

 

ПЛОЩ от 52 кв.м.  /   ЦЕНА от 38 480 евро