Строително – инвестиционно дружество МАВ ГРУП

Кръстова вада

Заглавна снимка на Кръстова вада

Кръстова вада

През 2018 г. започнахме строителстово на жилищна сграда, разположена в един от най-модерните, бързоразвиващи се и същевременно уютни квартали на София – Кръстова вада. Намиращ се на комуникативно място и без напрежението на града, районът предлага идеалното съчетание от чистия въздух на планината, спокойната атмосфера и бързата връзка до всяка точка на столицата чрез метро или по Околовръстното шосе.

Кварталът е разположен до големите булеварди Черни връх и Сребърна, като в близост до него се намира най-големият търговски център в столицата, съчетаващ услуги, магазини, хипермаркети, ресторанти. Съвсем близо и идеални за разходка са и Южният парк и Зоологическата градина, а с кола, можете да се качите и до Витоша.   

Жилищата са различни по площ и разположение, отговаряйки на специфичните нужди на различните купувачи. Помещенията са функционални, като цялата сграда е снабдена с 12 см външна топлоизолация и висок клас дограма с троен стъклопакет. Общите части  са луксозни, приветливи, в безупречен вид и обезопасени от домофонна чип система.