Строително – инвестиционно дружество МАВ ГРУП

Обекти в строеж

Овча Купел

Заглавна снимка на Овча Купел

Най-новият обект, който стартираме, ще започне на 15.05.2018г. и ще продължи до 15.12.2019г. Той ще бъде разположен в близост до Нов Български университет. В близост до бъдещото метро и университета в близост, комплексът ще е изключително подходящ за живеене. Благоприятният въздух и красива гледка са само част от предимствата, които районът предлага. Добре устроеният квартал, както и пракове и градинки в близост, са благоприятна предпоставка за живеене и на семейства, и на студенти.

Жилищният комплекст, състоящ се от две сгради, има самостоятелен вход с луксозни общи части и асансьор. Инвеститорът предлага апартаменти, изпълнени с качествени строителни материали и оборудване от водещи български и европейски фирми. Помещенията са функционални, удобни и създаващи усещането на уют и свободно пространство. Общите части  са луксозни, приветливи, в безупречен вид и обезопасени от домофонна чип система.

още

Кръстова вада

Заглавна снимка на Кръстова вада

През 2018 г. започнахме строителстово на жилищна сграда, разположена в един от най-модерните, бързоразвиващи се и същевременно уютни квартали на София – Кръстова вада. Намиращ се на комуникативно място и без напрежението на града, районът предлага идеалното съчетание от чистия въздух на планината, спокойната атмосфера и бързата връзка до всяка точка на столицата чрез метро или по Околовръстното шосе.

Кварталът е разположен до големите булеварди Черни връх и Сребърна, като в близост до него се намира най-големият търговски център в столицата, съчетаващ услуги, магазини, хипермаркети, ресторанти. Съвсем близо и идеални за разходка са и Южният парк и Зоологическата градина, а с кола, можете да се качите и до Витоша.   

Жилищата са различни по площ и разположение, отговаряйки на специфичните нужди на различните купувачи. Помещенията са функционални, като цялата сграда е снабдена с 12 см външна топлоизолация и висок клас дограма с троен стъклопакет. Общите части  са луксозни, приветливи, в безупречен вид и обезопасени от домофонна чип система.

още

Обект „Люлин 9”

Заглавна снимка на Обект „Люлин 9”

През март 2017 г. стартирахме строителството на уютна и елегантна жилищна сграда в североизточната частна район Люлин – 9 м.р. Сградата е разположена на тихо и спокойно, но същевременно комуникативно място. Предимство е бързият достъп до бул. „Сливница” и кръстовището „Орион” (където се събират четири големи пътни артерии), а оттам и до централната част на града. В непосредствена близост до квартала е разположен Западен парк идеален за спорт, разходки, пикник и отдих

Сградата се ъстои се от 10 бр. апартаменти, 8 бр. гаражи разположени на партерно ниво и 3 паркоместа на двора. Жилищата са просторни, функционални и благоприятни за многочленни семейства. Разпределенията на апартаментите са направени, така че да създават удобство и комфорт на обитаване или живеене.

 

още

Нискоетажна жилищна сграда - кв. Левски

Заглавна снимка на Нискоетажна жилищна сграда - кв. Левски

В кв. Левски започнахме строежа на нискоетажна сграда, чието основно предназначение ще бъде еднофамилна къща. Строежът й планирането й са основани на взаимно доверие, чийто собственик ни е поверил изпълнението й до най-малкия детайл.

Тези отношения са доказателството за първокласна и изтънчена работа на МАВ груп, чието основно правило е да доставя на своите клиенти най-доброто, както откъм продукти, така и откъм работа.

 

още