Строително – инвестиционно дружество МАВ ГРУП

Завършени проекти

Обект Младост 2

Заглавна снимка на Обект Младост 2

През 2016 г. стартирахме строителството на уютна жилищна сграда със статут на „Апартаментен хотел”, в един от най – желаните и бързоразвиващи се квартали за живеене в София – кв. Младост II.

Районът е изключително спокоен и богато озеленен, скрит от динамиката на града, и същевременно много близо разположен до главни пътни артерии, като булевардите „Александър Малинов” и „Андрей Сахаров”. Кварталът е с отлично изградена инфраструктура, с бързи връзки с града, а близостта на планината предоставя красиви гледки и спокоен микроклимат. В удобна близост се намират хипермаркети, магазини, търговски обекти и бизнес центрове, училища и детски градини.

Сградата разполага с малко на брой апартаменти, подходящи за всеки вкус – с различни размери, характеристики и изложения. Проектът отговаря на европейските стандарти за енергоспестяващи сгради. Сградата е снабдена с 10 см външна топлоизолация и дограма от най – висок клас "Саламандър". Общите части съчетават лукс и безупречен вид – луксозна подова настилка, миеща се пръскана мазилка, домофонна чип система за контролиран достъп.

 

ПЛОЩ от 52 кв.м.  /   ЦЕНА от 38 480 евро

още

Обект „Банишора 2”

Заглавна снимка на Обект „Банишора 2”

През 2015 г. фирмата въведе в експлоатация поредната прекрасна и уютна сграда, ситуирана в тих и спокоен квартал в София – кв. Банишора.

Районът има доста приятно местоположение, с висок процент озеленяване и същевременно с много добре развита транспортна инфраструктура – трамвайни, автобусни и тролейбусни линии. В близост се намират метростанциите на бул. „Константин Величков” и „Опълченска”.

Сградата е малка, добре поддържана, с изглед към Витоша. Апартаментите са с функционална разпределения, с южни, западни и източни изложения. Жилищата са с модерни и качествени материали - 10 см външна топлоизолация, дограма от висок клас, миеща се пръскана мазилка. Сградата има домофонна чип система за контролиран достъп и вътрешен двор с паркоместа. Входът на сградата е облечен от красив черен гранит.

още

Обект „Гео Милев”

Заглавна снимка на Обект „Гео Милев”

През 2013 г. фирмата приключи строителството на малка и китна жилищна сграда в един от най – спокойните квартали в София – кв. Гео Милев.

Гео Милев има преимуществото да се намира в близост до Борисовата градина, като неговите жители могат да се насладят на разходка сред природата и сред едноименния парк във вътрешността на квартала. Кварталът е привлекателен за живеене и заради добрата си инфраструктура, множеството магазини, заведения, места за забавления и други. Предимство на квартала е и наличието на ниско строителство.

Сградата има малко на брой апартаменти, с функционални разпределения и изложения. За любителите на по-екстравагантни жилища – на последния етаж има два мезонета. Сградата е снабдена с ТЕЦ. Проектът съчетава лукс, висококачествени материали и безупречен вид - 10 см топлоизолация, миеща се пръскана мазилка, домофонна чип система за контролиран достъп. Сградата има вътрешен достъп.

още

Обект „Витоша”

Заглавна снимка на Обект „Витоша”

Новопостроен комплекс в едно от перспективните и луксозни места за живеене в гр. София. Жилищните сгради се намират в южните територии на града в кв. Витоша – ВЕЦ - Симеоново, в непосредствена близост до бул. „Симеоновско шосе”. Разположени са в тих и спокоен район, не далеч от централната градска част. Уникалният климат на Витоша и неповторимите природни условия правят това място изключително. Надморската височина на местността е около 600м. и е добра предпоставка за здравословна жизнена и работна среда. Близостта на планината и възможността за бързо придвижване до основните точки на столицата правят нашия комплекс привлекателно място за обитаване. Липсата на високи сгради в непосредствена близост и ниската плътност на застрояване в района са още едно безспорно предимство. Със своето благоприятно южно изложение, към планината, комплексът обединява в себе си функционалност, лукс и естетика. Той дава висок жизнен стандарт и комфорт в един от най-перспективните за инвестиции райони. Жилищният комплекс се състои от шест блока с по три етажа и с общо РЗП 8050 кв.м. Всеки блок има самостоятелен вход с луксозни общи части и асансьор. Във всички блокове са предвидени подземни гаражи, осигуряващи по една кола на апартамент, паркоместа, складови и технически помещения. В комплекса се предвиждат лекарски кабинет, аптека и магазини. Инвеститорът предлага апартаменти, изпълнени с качествени строителни материали и оборудване от водещи български и европейски фирми. Жилищните сгради са ситуирани в парцели с площ 2800 кв. м. Апартаментите са с югоизточно и югозападно изложение, осигуряващи невероятна гледка към планината Витоша. Бул. „Симеоновско шосе” и Околовръстен път предоставят лесен и бърз достъп, както до центъра на гр. София, така и до по-отдалечените квартали. Районът предлага много възможности за развлечения, отдих и т

още

Обект „Банишора”

Заглавна снимка на Обект „Банишора”

Стилна жилищно - административна сграда, с обособена административна част (бизнес сграда „Илинден”) и самостоятелен вход за жилищната част, в едно от най-перспективните места за живеене в гр. София - кв. Света Троица, р-н Илинден, който е ситуиран северозападно, в широкия център на столицата. Сградата е седем етажна, разположена в ъглов парцел със застроена площ 817,63 кв.м., близо до метростанция Константин Величков. Районът е тих, спокоен и с висок процент озеленяване, същевремено с пряк достъп до главни пътни артерии. Разпределенията на апартаментите са функционални с южни, източни и западни изложения. Жилищата са изпълнени с модерни и качествени строителни материали, напълно завършени и оборудвани от водещи български и европейски фирми. Влязла в експлоатация април 2009.

още

Обект „Люлин 3”

Заглавна снимка на Обект „Люлин 3”

В периода 2005 г. – 2008 г. компанията реализира три обекта в жк. Люлин 7 м.р., в близост до метростанция и верига магазини Била. Сградите са ниско-етажно строителство, разпределението е функционално, със спазени всички европейски изисквания по проектирането и изграждането им.

още

Обект „Люлин 2”

Заглавна снимка на Обект „Люлин 2”

В периода 2005 г. – 2008 г. компанията реализира три обекта в жк. Люлин 7 м.р., в близост до метростанция и верига магазини Била. Сградите са ниско-етажно строителство, разпределението е функционално, със спазени всички европейски изисквания по проектирането и изграждането им.

още

Обект „Люлин 1”

Заглавна снимка на Обект „Люлин 1”

В периода 2005 г. – 2008 г. компанията реализира три обекта в жк. Люлин 7 м.р., в близост до метростанция и верига магазини Била. Сградите са ниско-етажно строителство, разпределението е функционално, със спазени всички европейски изисквания по проектирането и изграждането им.

още

Обект „Офис сграда - Стамболов”

Заглавна снимка на Обект „Офис сграда - Стамболов”

Началото на нашата дейност започва още през 2004г. с красива сграда в центъра на София. Намирайки се в близост до основните пътни възли на столицата - 2 метро станции, Лъвов мост и Халите, тази офис сграда доставя удобство и комфорт на настанените в нея офиси и техните служители.

 

Още в първия си обект доказваме най-високо качество на строеж във всеки аспект и детайл, създавайки усещане за елегантност и стил.

 

още